8.25.2014


''Take care of people who trust you because you've proved your friendship, take care of people who love & respect you. Don't think about people who are next to you today, without guarantee of shared future.'' - this quote have been in my phone for so long and whenever I feel down I read this again and again. I don't know why some things in my life is as complicated as they are. I don't know why do I keep losing my friends again & again. I don't know why my parents fight for so long. I don't know if I will graduate this year. I don't know why there is no love in my life. I don't know if I ever gonna be happy. But I know why do I keep smoking as much as I do. Stressed, tense, tired. That's how I feel after yesterdays anxiety which came so unexpectedly. I'm really tired and I feel down today. Also I feel like I'm going to be sick. Runny nose & headache as well. I'm drinking herbal tea & eating garlic to feel better because I've some plans for this week already. I hope I'll feel better soon, because mental health depends on physical health. I'm working with myself really hard last months! And I really don't want to stop right now, right here. I'm trying to say that- no matter how do I feel now I want to feel happy tomorrow. I want to feel pleased with my life and I don't feel ashamed if I feel bad today, because I'm gonna be happy someday, right? And also I'm not going to fake it, I'm true to myself and others, so I decided to share these emotions here today. :) #autumn_depression // And how are you feeling today? Tell me! I will be happy to talk with someone today. 

4 komentāri:

  1. Esmu ievērojusi ka daudziem ,man arī tajā skaitā rodas depresīvs noskaņojums situācijās kad viss nenotiek kā pārējiem, tā kā mūsu sabiedrībā tiek uzskatīts par " normālu" - piemēram ideālās attiecības, kur pāris ir visu laiku kā divi balodīši un pēs pusgada saderinās un apprecās, skolā vienmēr kāds ar labākām sekmēm un dzīvē vienkārši daudz kas nenotiek kā gribētos skaisti un perfekti - tas viss liek justies sliktākam kā pārējie un lai gan realitātē tiem pārējiem jau arī nekāda ideālā dzīve nav.. Vienkārši laikam ir jāpieņem tas ka šajā pasaulē ļoti daudz kas ir netaisnīgi, nežēlīgi un bēdīgi, un no tā nevar aizbēgt, to kaut kā jāprot pieņemt un nedrīkst uz to pārāk ieciklēties (kas man galīgi nepadodās)..Godīgi sakot es nezinu kā var atbrīvoties no depresīva garastāvokļa jo man pašai tas ik pa laikam piezogās, un dažreiz pat šķiet ka pārāk bieži, laikam vislabākais ko būtu darīt ir nedomāt par to - vienkārši koncentrēties uz pozitīviem sīkumiem, un kā tu pati teici domāt par to ka nākamā diena vai nākamā nedēļa būs daudz labāka, jo nevar taču visu laiku būt tik slikti, right?!:) Vienmēr labās dienas ar sliktajām mijās, un man šķiet ka tie kas vienmēr ir laimīgi ir vai nu ar garīgām problēmām vai arī melo sev.. jā ir tas teiciens "fake it untill you make it"- droši vien ka tas kaut kādā situācijā darbojās, bet nezinu vai šajā situācijā tas palīdzētu, varbūt, neesmu mēģinājusi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir tik priecīgi redzēt tik daudz rindu labiem vārdiem, uzreiz sajūtos pavisam labi :) Paldies Tev!
      Un pilnīga taisnība, no depresīva garastāvokļa aizbēgt nevar, bet esmu sapratusi, ka nedrīkst apstāties un daudz domāt par citiem. Galvenā taču esmu es pati, tad pārējie. Un tā ir jābūt vienmēr, mazāk jādomā par citiem, vairāk jādara sev un jāpriecājas par dzīves pozitīvajiem mirkļiem. :) Un vēlreiz paldies Tev, vienmēr ir patīkami redzēt Tavu komentāru manā blogā, it īpaši, kad esmu saskumusi.

      Dzēst