10.31.2014

HOME DECORS

Hey, hey, hey! How are you? Recently me & my sister bought some decors for our room: new pillows, white baskets & lamp. Also few decors like good candles (for me it's important to buy good quality candles, because if they're bad or old, they will not burn right and they will burn out too fast.) small white bowl for some bracelets, etc. Even thought these are just few things we bought our room already looks fresh and stylish! At least for me. And I have so many new ideas how to decorate my room so it would look perfect.. :) 



Also I wanted to share with Zoya Halloween contest: click HERE to see what I made! And if you like it - vote for it. Thank you. :)
+Follow me on Bloglovin' HERE
+Instagram HERE
Kisses! 

12 comments:

  1. Ļoti skaistas un gaumīgas lietiņas esi nopirkusi! :) Man ļoti patīk tie baltie groziņi, kā arī lampa!
    Man arī vajadzētu nopirkt kaut ko jaunu istabai, patīkama sajūta, ja kaut kas kaut nedaudz pamainās! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies. :) Pašai arī lielumlielais prieks paskatoties apkārt - mantas apkārt nemētājas, viss groziņā; rokassprādzes bļodiņā - viss vienuviet. Un lampa mums ar māsu vislielākais prieks!
      Pārmaiņas interjerā vienmēr ir patīkamas!!

      Dzēst
  2. I love it ;)
    smilenecia.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. Patīk viss balts istabā - man bija pāris balti groziņi (tādi kā tev) , bet gribējās vēl, priekš skapja saorganizēšanas, tā jā nevarēju vairs tādus vairs atrast, nopirku koka krāsā, un pārkrāsoju baltus, tas gan bija diezgan ķēpīgs process..bet jā man ļoti tādi patīk, izskatās kārtīgi un skaisti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat nebiju tiktāl aizdomājusies, ka var pārkrāsot groziņus! Man tieši viens uz skapjaugšas stāv koka krāsā un viņam dikti prasās pēc baltā toņa.. :) Tas nekas, ka ķēpīgi, noteikti būs tā vērts!!
      Piekrītu, izskatās uzreiz daudz koptāk!

      Dzēst
  4. I love your buys Miss! Especially the white basket! Very sweet deco!
    XO
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

    AtbildētDzēst
  5. Cute pieces.
    Lovely lightshade.

    Jennifer Jayne xx
    jenniferjayne.blogspot.co.uk

    AtbildētDzēst